Молодь поборолась із безробіттям за круглим столом

Як боротися із безробіттям серед молоді вирішували на круглому столі «Проблеми молодіжного безробіття та шляхи його подолання» на базі Наукового товариства студентів та аспірантів факультету журналістики ЗНУ 26 жовтня.

«Не секрет, що рушійною силою будь-яких реформ є молодь. Однак останнім часом спостерігається негативна тенденція: тільки за офіційними даними в Україні зареєстровано близько 550 тисяч безробітних, серед яких 30 процентів складає молодь. Такий високий показник зафіксований вперше», – зауважив Данило Межерицький, координатор ГО «Молодіжна альтернатива» в Запорізькому регіоні. Захід ґрунтувався на всеукраїнському дослідження з питань молодіжного безробіття, проведеному «Молодіжною альтернативою» у першому півріччі 2011-го року.

Ідея круглого столу належала громадській організації «Молодіжна альтернатива» за сприяння Національного Фонду Підтримки Демократії. До нього долучилися заступник директора Запорізького облцентру зайнятості Ольга Губенко, голова центру працевлаштування ЗНТУ Анастасія Катаєва, головний спеціаліст відділу по роботі з молоддю, сім’єю та позашкільної виховної роботи департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міськради Катерина Скворцова, провідний спеціаліст служби працевлаштування ЗНУ Оксана Булавіна та інші.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Катерина Полякова