Студентка-соціолог перемогла на конкурсі краси ЗНУ

Студентка факультету соціології та управління Катерина Біліндінова обійшла дванадцять конкуренток по красі і отримала статус найвродливішої студентки ЗНУ 2011 року.

Конкурс «Місс ЗНУ 2011» пройшов 9 листопада у БК Дроб’язко. Крім вродливих дівчат ще були веселі ведучі, чудові танцювальні постановки та вдячна публіка.

Першим був вихід красунь у червоних сукнях, під час якого учасницям конкурсу потрібно було показати свою грацію та чарівність. Потім дівчата було дефілювали у купальниках, демонструючи на сцені результати своїх тренувань у спортзалі та дієти.

Крім того, конкурсанток оцінювали за принципом  фотогенічності, переглядаючи їх фото, зроблені запорізьким фотографом Олегом Фаниним.
Не обійшлося і без творчості: дівчат зробили собі сукні з незвичайних матеріалів.

Найкреативнішими стали плаття з гральних карт, парасольки та бубликів.  Анастасія Таран, навіть, окрему нагороду отримала за своє вбрання з серветок.

На конкурсі талантів, наприклад, Катерина Біліндінова з факультету соціології та управління довела, що справжня жінка може робити все, навіть захистити свого хлопця від грабіжника. Анастасія Таран з біологічного факультету заспівала так, що її голос відзначили організатори та партнери «Місс ЗНУ 2011». Також дівчата грали на фортепіано, показували вміння з гімнастики, перукарської майстерності та, звичайно, багато танцювали.

Останнім публіка побачила вихід місс у весільних сукнях. Красуням випала чудова нагода приміряти білі вбрання, зробити невеличке дефіле та, навіть, кинути весільний букет у зал під бурхливі оплески.

Підсумки конкурсу

«Місс досконалість» від організаторів конкурсу  – Вікторія Данильченко, історичний  факультет;

«Місс глядацьких симпатій» –  Марія П’янкова, економічний факультет;
четверта Віце-міс – Сніжана Гриша, студентка економіко-правничого коледжу;

третя Віце-міс – Катерина Новікова, факультет фізичного виховання;

друга  Віце-міс – Анастасія Таран, біологічний факультет;

перша Віце-міс – Катерина Силявіна, факультет фізвиховання,

Міс ЗНУ- 2011  – Катерина Біліндінова, студентка факультету соціології та управління.

Довідка

Організатор конкурсу – Центр культурно-масової роботи Запорізького національного університету.

Інформаційні партнери – інтернет-радіо «Юніверс» та головний сайт Запоріжжя 061.ua

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Вавілов Андрій, Доценко Маргарита