Краса по-чоловічому: у ЗНУ обрали найкрасивішого «Містера»-студента

«Містера ЗНУ 2012» серед десяти учасників з факультетів ЗНУ  та економіко-правничого  коледжу обрали  23 лютого. Перед цим було шоу.

Воно почалося виступом дівчини-співачки , якій допомагали три хлопці з театру танцю «Новий стиль». Один із них був одягнений у костюм Людини-Павука. Ведучі вечора – Слава, Гліб та дівчина Гліба, ім’я якої жодного разу не згадувалося, учасники збірної Запоріжжя з КВН, трохи пожартувавши, оголосили вихід героїв вечора.

 

Вони продефілювали з телефонними слухавками у руках та закликали дівчат із залу подзвонити їм.

Наступним стало дефіле у літньому стилі. Хлопці вийшли на сцену  лише у пляжних шортах, демонструючи глядачам  красу свого тіла.   Одразу після нього журі оголосили перші результати.

Під час конкурсу фотографії  можна було побачити три образи хлопців  – роботи фотографів Ксенії Коломоєць, Сергія Семенова та Анни Лівшиць.

Спортивний конкурс показав хлопців в умовах вуличної сутички. Вони були вдягнені в штани сірого кольору та майки різного кольору – чорного та білого. Після невеликого дефіле, хлопці показали свої вміння бою один з одним. Зазначу, ніхто не постраждав,  –  хлопці розходилися з миром.

І про таланти. Іван Сагаченко з історичного, студент ФСУ Ігор Пилипенко та Денис Назаренко з математичного та майбутній юрист Олексій Красов співали. Студент СПП, Богдан Рубан, Іван Столяревський з журфаку та біолог Роман Коломойцев  показали свої вміння у різних танцювальних жанрах. Богдан станцював румбу, Іван – танго, а Роман показав танок у стилі «тік-тонік». Незвичайні таланти продемонстрували студенти економіко-правничого коледжу, менеджменту на економфаку. Денис Різікулов показав відео, на якому він створює тату, Владислав Сьомін – відео з футбольного фристайлу, а Максим Савватєєв – козацьку майстерність у рукопашному бою та володінні шаблею.

Стався у хлопців і «Весільний вихід»: у супроводі жінок у сукнях, вони показали себе, вдягнувшись у вечірній костюм.

Тож, «Містером глядацьких симпатій» став Максим Савватєєв, що отримав найбільшу кількість голосів на сайті 061.ua.  Після нагородження студента економфаку хлопців привітав голова студентської ради ЗНУ Андрій Бондаренко та помічник ректора Наталія Воронова

«Містером наполегливістю» став студент біологічного факультету Роман Коломойцев.

Звання найелегантнішого отримав Владислав Сьомін  з факультету менеджменту.

«Містер мужність»–майбутній юрист Олексій Красов.

Найфотогенічнішим став хлопець  з історичного факультету Іван Сагаченко, а найталановитішим – Ігор Пилипенко з ФСУ.

4 віце-містер – Іван Столяревський з факультету журналістики.

3 віце-містер – Денис Назаренко з матфаку.

2 віце-містер – Денис Разікулов, студент економіко-правничого коледжу.

Першим віце-містером став студент економічного факультету Максим Савватєєв.

Титул «Містера ЗНУ 2012» отримав Богдан Рубан з факультету соціальної педагогіки та соціології, який отримав нагороду з  рук  «Містера ЗНУ – 2011» Сергія Короленка, студента факультету фізичного виховання.

Використані фото Дар’ї Григори та прес-центру ЗНУ

Справка «Порогів»

В цьому році серед учасників «Містер ЗНУ 2012» були Ігор Пилипенко (факультет соціології та управління), Іван Сагаченко (історичний факультет) , Олексій Красов (юридичний факультет), Богдан Рубан (факультет психології та педагогіки), Іван Столяревський (журналістика) , Владислав Сьомін (факультет менеджменту), Денис Рузікулов (коледж), Максима Савватєєв (економфак), та Роман Коломойцев (біологічний факультет) та Денис Назаренко з матфаку.

До складу жюрі увійшли директор суспільної організації «Жінка третього тисячоліття» Ірина Борщ, директор мережі весільних салонів «Honey Bunny» Марина Жиліна,  хореограф, фіналістка чемпіонату світу з бальних танців та перша віце-місс регіонального конкурсу «Студмісс Запоріжжя 2011»» Анастасія Максимцова, телеведуча ТРК «Запоріжжя» Олена Шевчук та фотограф Ксенія Коломієць.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Андрій Вавілов