Вадим Денисенко: «Через двадцять років буде суцільний інтернет»

Зі студентами факультету журналістики Запорізького національного університету 17-го лютого зустрівся головний редактор газети «Коментарі» Вадим Денисенко. Дискусія точилася навколо сучасних тенденцій журналістики: чи замінить Інтернет інші ЗМІ.

Вадим Денисенко був достатньо категоричним і стверджував, що серед друкованих залишаться лише видання оперативної аналітики, а щоденні газети зовсім зникнуть з медіаринку.

Суперечку викликало питання щодо професійності журналістів. Студенти згадали столичному гостю заяви про те, що він не сприймає серйозно випускників журфаків. На такий докір Вадим Денисенко уточнив, що головним критерієм професійності для нього є розум та нестандартне мислення журналіста:  «Професійний журналіст відрізняється від непрофесійного вмінням дивитися на речі під нестандартним кутом та поєднувати непоєднуване. Професійного журналіста видно за товщиною телефонної книги».

Проте допитливість і обізнаність запорізьких студентів викликали у редактора «Коментарів» досить стримані, але схвальні відгуки. Автори найцікавіших питань отримали річну передплату газети «Коментарі».

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Яна Портна