І знову сир, і знову в маслі

Кінець 2012  та новий 2013 рік принесли нам багато цікавинок від любих нардепів, які щомиті набирають відомості на сторінах інтернет-порталів. Це тільки згадати – бійки у Верховній Раді, голосливі призначення Рибака та пана Азарова, сміливі зауваження Ірини Фаріон, ухвалення держбюджету 2013 року…

Як показала практика, наші любі нардепи не змогли довго обійтися без уваги та ПІЛЬГ, тому цю ситуацію швидко та неголосно вирішили. Новина про те, що депутати Верховної Ради повернули собі пільги, обійшла весь інтернет. І справді, як це можна залиши поза уваги?

ight: 100%”>
Справа в тім, що у минулому 2012 році, коли закладали заборони на пільги, виявився один маленький факт — заборона пільг діє лише 12 місяців. Отже, з новим бюджетом 2013 року заборон немає, тому гуляємо далі!

Як зазначає focus.ua ображеними не залишуться як діючи нардепи, так і парламентарії «у відставці». Так, наші любі депутати Верховної Ради зможуть знову розраховувати на допомогу при оздоровленні на 30000 грн, безкоштовні путівки у санаторії та на велику кількість грошових компенсацій, пов'язані з житловими питаннями.

А щодо парламентарій «у відставці» то вони будуть отримувати матеріальну допомогу, безкоштовне лікування у ЕЛІТНИХ клініках та безкоштовний проїзд, а саме головне — будуть поховані за рахунок бюджету!

І начебто нічого не сталося але прикро за суспільство. Але не турбуємося   – все в країні як завжди — народні обранці будуть жити за наші кошти (та поховані також за наші), а ми, як завжди, будемо жалітися, що немає грошей та бідно живемо. Та все ж таки, треба замислитись, що все починається з нас, отже кого обираємо того і купаємо "в маслі".

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Даша Зырянова