Яким повинен бути президент,або вождь народу

Перше,що спадае на думку:президент повинен бути красивим чи хоча б фотогінічним,щоб в кожному владному кабінеті на портреті було не якесь страхітливе рило,а мужнє,натхненне,прагненням ощасливити свій народ обличчя.

Президент,позаяк він президент усіх громадян,не повинен мати ніяких політичних переконань,бо він є важливим чинником об'єднання країни,батьком нації.Щоб догодити різним конфесіям требя йому бути по всякому віруючим:відвідувати різні храми,інші святі місця.Бо це лише маленький громадянчик має право на особисту свободу віросповідань.А державний керманич-завжди на виду у політики.

Треба вміти,хоч як це не противно,поважати простих людей,схожих до тебе.Як говорить Біблія "Люби ближнего свого,как самого себя". Для підняття міжнародного та міжалігархічного авторитету держави не будьте жадними:даруйте потрібним людям картини із музеїв та нагороджуйте їх відзнаками.Ніяк не можна відмовлятись від аналогічних подарунків і відзнак з іхньої сторони-це кровна образа.

Забула написати про відношення до народу.Свій народ треба любити з такою силою,щоб хотіти зробити його життя абсолютно щасливим.Не даремно в біблії написано "Каков правитель народа,таковы и служащие при нем".

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Ольга Кухар