На базі ЗНУ старшокласники змагалися за звання найрозумніших у грі «Що? Де? Коли?»

Представники Наукового товариства студентів та аспірантів і студентської ради економічного факультету Запорізького національного університету 7 лютого за підтримки деканату провели традиційну щорічну гру «Що? Де? Коли?» для учнів старших класів шкіл Запоріжжя. Захід проходив у межах профорієнтаційної діяльності факультету.

На початку заходу декан економічного факультету, професор Алла Череп привітала учасників змагання та подякувала вчителям загальноосвітніх шкіл за підтримку ініціативи проведення гри. Крім того, вона запросила вчителів взяти участь у семінарі, який відбудеться 19 лютого на базі економічного факультету, а школярів – у науково-практичних конференціях «Соціально-економічний розвиток регіонів і держави» і «Молода наука».

У змаганні з ерудиції взяли участь 30 команд старшокласників. Гра складалася з двох турів, під час який школярі мали відповісти на 12 запитань у кожному. В результаті тривалої боротьби перемогу здобула команда Економіко-правничого коледжу ЗНУ «Рижі+Вова+Халк». Срібними призерами стали учні Запорізького ліцею економіки та інформаційних технологій «Щасливчики», а бронзу виборола команда Запорізької гімназії №100 «Smart Guys».

Джерело: sites.znu.edu.ua

Фото: novorab.ru

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Пороги