Студенти ЗНУ влаштували казкове свято діткам із особливими потребами

Mc58U3FKxRoУ День Святого Миколая, 19 грудня, першокурсники факультету журналістики ЗНУ влаштували казкове свято діткам із особливими потребами – підготували виставу-вертеп й солодкі подарунки.

Зі своєю програмою вони завітали до Будинку малюка «Сонечко» та реабілітаційного центру дітей-інвалідів Комунарівського району.

Участь у заході брали й учні недільної школи храму св. Луки Кримського.

-SfX-Y_5-l8Вихованці дитячого будинку й реабілітаційного центру прийняли гостей із радістю. В оченятках цих маленьких, знедолених янголят читались здивування, подяка й щастя.

Спочатку Миколайчик відвідав будинок «Сонечко». Дітки сприйняли лицедійство із захватом, настрій у кожного малюка помітно покращився. Крихітки раділи конкурсам, допомагали героям вистави співати пісні та були щедрими на посмішки. А розповівши віршики Зимі та святому Миколаю, кожен отримав солодощі. Нікого не залишили байдужими щасливі погляди малечі. Насамкінець, священнослужитель побажав, щоб зв’язок між старшим і молодшим поколінням існував і надалі.

hmnUGLRNSFcШколярі з реабілітаційного центру не менш захоплено сприйняли виставу. Певні вади не заважали їм піти в танок разом з казковими персонажами, декламувати вірші наввипередки й отримувати задоволення від свята.

Цей захід додав трішки тепла в душі дітей та студентів. Такого роду зустрічі повинні відбуватися не тільки в День святого Миколая. Ми можемо творити дива кожного дня, можемо робити світ краще, можемо допомагати тим, хто цього потребує.

Автори: Дар’я Андрюшина, Анна Вітренко