Кличко переміг Дженнінгса

161434726 квітня український боксер Володимир Кличко (Dr.Steelhammer) в бою з американцем Брайантом Дженнінгсом (By-By) захистив титули чемпіона світу за версіями Міжнародної боксерської федерації (IBF), Всесвітньої боксерської організації (WBO) та Всесвітньої боксерської асоціації (WBA Super) у суперважкій вазі.

Після 12-ти раундів Владимир Кличко переміг американця Дженнінгса з рахунком – 119:111.

З самого початку бій викликав великий інтерес американської публіки, адже Володимир повернувся на «Медісон-сквер-гарден», де востаннє боксував сім років тому.

За даними букмекерської контори «Спортліга» Дженнінгс був відвертим аутсайдером цього поєдинку. Увесь світ, окрім США, вірив у перемогу нашого чемпіона.

Однак не слід було одразу списувати молодого боксера з рахунку, адже він вже встиг проявити себе успішним бійцем. Спортсмен виступає на ринзі з 2010 року, і за цей час нікому ще не вдавалося його перемогти.

Тож гарна тактика, влучні удари та молодий напір Дженнінгса проти досвіду та сили Кличка.

Володимир, як завжди, розпочав поєдинок з розвідки боєм. Він, не поспішаючи, пристосовувався до суперника. До шостого раунду перевага була за нашим боксером, проте це йому давалося не легко. Лише інколи By-By відкривався і йому діставалося залізним акцентованим ударом в голову.

У другій половині бою боксери навіть зрівнялися у силах, і Дженнінгс час від часу змушував хвилюватися українських вболівальників. У чемпіонських раундах Кличко збільшив темп, але Дженнінгсу вдалося вистояти під шквалом ударів українця. Рішення суддів було одноголосним, і з великою перевагою перемогу за очками святкував Володимир Кличко.

У кінці матчу переможець зазначив, що йому сподобалося знову боксувати в Нью-Йорці.

Автор: Станіслав Давиденко

Фото: korrespondent.net