Запоріжців закликають грати на музичних інструментах просто на вулиці

7zKCJЦієї суботи, 16 травня, у світі відзначатимуть День вуличної музики. Запоріжжя також буде долучатися до цієї акції. У Центрі молоді выдбудеться фестиваль вуличної музики, до якого запрошують приєднатися усіх охочих разом пограти на музичних інструментах.

Крім того, організатор акції Денис Васильєв в ефірі Громадського ТБ Запоріжжя закликав запоріжців брати у руки музичні інструменти, виходити на вулицю та грати.

«Основной смысл фестиваля: если вы музыкант, или вы на чем-то играете, то просто выйдете на улицу, выйдете к своему подъезду, выйдете во двор, достаньте свой музыкальный инструмент, протрите пыль и просто поиграйте для своей души. Играйте для своих бабушек любимых, для дедушек, для кошечек, для собачек, то есть для того, чтобы поддерживать это музыкальное настроение», — зазначив Денис Васильєв.

Під час фестивалю учасники із Запоріжжя разом із іншими містами України будуть синхронно грати пісню гурту Queen  «We Will Rock You». Виступи запорізьких музикантів будуть тривати з 14.00 до 16.00 у Центрі молоді.

Джерело: universe.zp.ua