У ЗНУ визначили найкращого «Знавця психології» серед студентів

4blHt3sAvhQ23 листопада на факультеті соціальної педагогіки та психології вперше провели конкурс «Знавці психології» між 3-5 курсами, в результаті якого визначили кращу команду психологів.

Конкурс складався з декількох етапів, які охоплювали демонстрацію як теоретичних знань,так і практичного досвіду. І етап – вікторина; ІІ етап складався з двох частин: аналіз життєвих ситуацій та психологічний аналіз сучасних мультфільмів; ІІІ етап – захист колективних проектів на будь-яку тему актуальної проблеми психології.

Ведучою заходу була голова НТСА ДМВ СПП Наталія Козюра. Всі команди проявили себе як справжні знавці в сфері психології, були креативними, активними, зацікавленими учасниками, гідно представили свою команду та плідно попрацювали. До змагань також долучилися 1-й та 2-й курс в якості вболівальників та членів лічильної комісії.

До складу журі ввійшли кандидати психологічних наук, викладачі кафедри практичної психології Наталія Губа, Маріанна Ткаліч, Євгенія Калюжна, Вікторія Грандт, Ольга Іщук та голова НТСА ДМВ СПП 2013-2015 рр. Оксана Пятник.

HROPg0RAzwgЗа підсумками конкурсу І місце посіла команда 3-го курсу, гр..3123-2 «Доза ВК(Выготской культуры)». ІІ місце дісталося команді 5-го курсу, гр.7.31215 «Малинки» та ІІІ місце отримала команда 3-го курсу, гр.3123-1 «Когнитивний консонанс».

У номінації «Найоригінальніша назва команди» перемогла команда 4-го курсу, гр.3122-2 «Извилинки». У номінації «Найбільш згуртована команда» перемогла команда «Когнитивный консонанс», а капітан цієї команди Катерина Безрукова  перемогла у номінації «Найкращий капітан». У номінації «Найактивніший учасник конкурсу» перемогла учасниця команди «Малинки» – Ганна Динда. А ось перемогу у номінації «Найактивніший вболівальник» здобули дві студентки Зоя Крамаренко та Єлізавета Сиваш.

Всі учасники наприкінці заходу отримали сертифікати, а найкращі були відзначені грамотами та приємними призами. За перемогу в конкурсі команда «Доза ВК» була нагороджена кубком «Знавців психології», який стане традиційним та буде передаватися щороку майбутнім знавцям.

Автор: Наталія Козюра, голова НТСАДМВ факультету соціальної педагогіки та психології.