«Реал»вийшов у півфінал Ліги чемпіонів

Полуфинал Лиги чемпионовНа «Сантьяго Бернабеу» мадридці завдяки хет-трику Кріштіану Роналду забронювалися путівку у півфінал Ліги чемпіонів.

Після першої зустрічі у статусі фаворита були гравці «Вольсбурга». «Вовки» на своєму полі впевнено перемогли підопічних Зінедіна Зідана з рахунком 2:0. Завдання для «вершкових» було нереально складне, але не дарма їх називають «галактикос». «Реал» активно розпочав зустріч і на 15-ій хвилині, лідер мадридців Кріштіану Роналду  замкнув дальну стійку після прострілу Карвахаля. Гіршого старту для «Вольсбурга» важко було придумати  але Роналду придумав і 2 хвилини потому відзначився дуплетом. Німці почали активніше грати на атаку, але реальних моментів у них не було.

В другому таймі команди грали більш прагматично, зводячи кількість помилок до мінімуму. «Реал» створював моменти але гольовими їх назвати було складно. Недарма Кріштіану один з найкращих гравців світу , на 77-ій хвилині португалець прокинув Данте повз м’яча і розстріляв ворота Бенальо. Після голу «Реал» заспокоївся і доводив гру до логічного завершення.

У середу відбудуться інші чвертьфінали  – «Атлетико» прийматиме каталокську «Барселону», а «Бенфіка» мюнхенську «Баварію»

Автор: Станіслав Давиденко