У Запоріжжі відбувся щорічний парад дитячих візочків

Парад колясок 10Більше 60 сімей взяли участь у щорічному параді дитячих візків, який відбувся 23 квітня у Запоріжжі. Темою цьогорічного параду стали професії тож на святі було багато візочків, оформлених у відповідному стилі.

Вмілі та старанні батьки доклали усіх зусиль, аби візочок їхнього малюка став справжнім витвором мистецтва. Для оформлення використовували квіти, літаки, будинки, навіть величезні каструлі. Кого там тільки не було: кухарі, поліцейські, моряки, кондитери, архітектори та багато інших. Задля підкреслення обраної професії конкурсанти одягли костюми, які відрізнялись один від одного своєю неповторністю. І все це не дарма, адже кожен із учасників хотів перемогти. Перед оголошенням результатів дітвора мала можливість взяти участь у різноманітних конкурсах та проявити себе у танцях.

«Я вперше прийшла на цей захід зі своєю мамою та семимісячною сестричкою, але мене так вразив парад, що наступного року ми обов’язково станемо його учасниками» ,-  розповіла десятирічна Оленка.

Після закінчення розважальної програми були оголошенні результати. Жоден з учасників не залишився без подарунку. У номінації «Дитячий візок» перемогу здобула родина Капітан, яка зобразила свій експонат у вигляді корабля.

«Для нас це неочікувана перемога, адже  цього року ми вперше спробували свої сили, і були дуже приємно здивованні, що нашу працю так високо оцінили», – зізналась мама Галини Капітан. 

У другій номінації «Дитячий транспорт» переміг Максим Стефанник, який був у образі суворого, але справедливого поліцейського. І найвищою відзнакою – гран-прі та путівкою до Європи була нагороджена родина Паско за найоригінальніший візок-будиночок казкової сім’ї. Інших учасників нагородили пам’ятними подарунками та позитивними емоціями.

Автор: Влада Москвітіс

Фото: reporter-ua.com