Збірна України обіграла Румунію у товариському матчі

Напередодні Євро-2016,щоб перевірити готовність основного складу збірна Україна провела спаринг проти збірної Румунії.

Перший тайм здавався доволі нудним, моментів майже не було як і у збірної України, так і у команди румунцівї. Але дві гольових атаки команди змогли провести. Спочатку, на 23 хвилині Торже без супротиву наших захисників спокійно переграв Пятова. Українці відповіли голом Романа Зозулі, який в підкаті переправив м’яч у ворота Румунії. З рахунком 1-1 команди пішли на перерву.

Після перерви збірна Україна зробила декілька замін, які і оживили гру в атаці, зокрема можна відзначити вихід Зінченка, який суттєво покращив гру в атаці українців. Саме Зінченко і зробив рахунок 2-1 на 48 хвилині, він реалізував вихід он на один з голкіпером і впевнено переграв Тетерушану.

Після другого голу гра повністю перейшла під контроль України це і призвело до збільшення переваги в  два голи. На 54 і 59 хвилині забили два лідера Української збірної Коноплянка і Ярмоленко відповідно, встановивши рахунок 1-4.

Зробивши комфортний для себе рахунок українці дещо зупинилися, це і допомогло Румунії забити два голи. Спочатку Алібек забив на 74 хвилині, а потім і Станчу на 85 хвилині встановив остаточний рахунок 3-4.

Автор: Олексій Малиш