Студенти з різних куточків України випустили книгу жахів

13 талановитих письменників-студентів з усієї України випустили справжню хоррор-книгу. За словами авторів, ці страшні історії налякають навіть найсміливышого шанувальника жахів.


«Це кохання вже дістало, або страшні історії, які нас оточують» – так можна описати книгу у стилі “хоррор”, яку випустили звичайні студенти.

13 «страшилок» від 13 талановитих письменників України налякають найсміливіших шанувальників жахів. Кожен знайде свого письменника. «Літературний хоррор-перфоманс» – так називає книгу керівник проекту Валентин. Маньяки,містика, вампіри, кров, нутрощі, гумор, вірші, Стародавній Рим – усе найжахливіше зібрано в одній книзі. Проте присутні нестандартні сюжети, на кшталт « хлопчика з медведиком» чи «дівчинки у білій сукні на дорозі», а дещо нове.

Джерело: https://www.facebook.com/booktoloka/photos/a.758048170989441.1073741828.742115469249378/1027388094055446/?type=3&theater
Джерело: “Запорізька книжкова толока”.

Ті, хто вже встиг прочитати книгу, відзначили віртуозну літературну мову, якою вона написана. Крім того, у книзі немає нецензурної лексики та будь-яких табу. Приємним бонусом є те, що книга з ілюстраціями.

«Мене в якомусь сенсі надихає смерть. З дитинства я думала, що побачу мертвого і це налякає мене, але ж ні. Я вчуся в медичному університеті і вже бачила багато. І якщо мої ілюстрації хоча б трохи змусять мороз іти вашою шкірою, то я намагалася недаремно,» – розповідає художниця Марина.

У команді письменників були як дівчата, так і хлопці. За словами керівника проекту Валентина, “дівчата пишуть жорстко, а ось у хлопців доволі сентиментальне чтиво”.

Перші сто авторських примірників розійшлися блискавично, але видання в електронному вигляді ще немає. Однак, як запевняє керівник, скоро з’явиться.