Запорізьких студентів та школярів запрошують на “Фестиваль філософії”

4 листопада факультет соціології та управління Запорізького національного університету проведе обласний конкурс “Фестиваль філософії”. Темою щорічного фестиваля стане “Філософія світу”

Голова студентської ради факультету соціології та управління Едуард Бойко розповів “ПОРОГАМ”, що цього року на учасників чекають новинки:

“З кожним роком ми додаємо нові фішки — в цьому році це буде нова форма, конкурси, які будуть схожі на філософське “Що? Де? Коли?”

До участі у “Фестивалі філософії” запрошуються учні як загальних освітніх установ, так і зацікавленні студенти.
Мета заходу – стимулювати формування нестандартного інноваційного мислення у сучасного покоління, навчитися сприймати життя філософськи, зміцнити філософську культуру.

“Цьому фестивалю вже 4 роки, ми проводимо його в рамках нашого факультету. В цьому році, нарешті то він став обласним, тому що ми запрошуємо на нього школярів, абітурієнтів, студентів коледжів міста Запоріжжя та області,” — повідомив Едуард Бойко.

Також організатори зазначають, що жодна команда не залишиться без призу, у тому числі й солодкого.

Для участі у фестивалі необхідно:
Зібрати команду з 4 – 6 осіб,
Зареєструватися на сайті http://festival.fsu.org.ua до 31 жовтня 2016 року;
Відправити матеріал (фото, відео, аудіо або інший вид творчої форми) для конкурсу “Візитівка” до 31 жовтня 2016 року на електронну адресу [email protected].
З організаційних питань Ви можете звертатися до Віталіні Майбороди http://vk.com/mvitalin і Едуарду Бойко http://vk.com/edi4ek. Обов’язково переглядайте новини Фестивалю філософії 2016 http://vk.com/festival_philosophy2016
Організатори обіцяють різноманітні завдання, цікаві конкурси, нові знайомства.