Запоріжців запрошують подивитися на “Творчі імпровізації” студентів ЗНТУ

 

18 жовтня в Запоріжжі в Обласній науковій бібліотеці відкрилася виставка-сушка “Творчі імпровізації”. На експозиції були представлені  найкращі роботи студентів-журналістів Запорізького національного технічного університету. Творчі імпровізації представлені у чотирьох категоріях: портрет, пейзаж, натюрморт і репортажна фотографія.

Серед  авторів є як аматори, так і професійні фотографи (ті студенти,які вже працюють  на замовлення ЗМІ та приватних осіб). Виставка триватиме ще десять днів – до 18 листопада.

Медвєдєва Ганна, 20 років, учасниця виставки:

“Іноді мені шкода, що очі не вміють закарбовувати ті неповторні секунди на папері.”

knggtckkkl8

Як розповіла керівник культурного відділу обласної бібліотеки Ольга Назаренко, з ініціативою прийшли студенти-журналісти ЗНТУ:

“Іноді якась світлина може змінити навіть людину, бо людина бачить себе з одного боку і може прикрашатися перед зйомкою, але потім, коли подивиться на світлину, розуміє, що вона насправді інша. Сприйняття світу і спілкування також може змінитися.

Виставка дуже подобається нашим відвідувачам, з цікавістю переглядають фотографії люди різного віку. Мені також подобається виставка дуже цікаві підписи ,бо деякі фото були звичайні, якби не було підписів. Наступного року, мабуть, ближче до весни буде ще одна виставка.”

oqk_0b49zgg

Целікова Єлізавета, 18 років, учасниця виставки:

“Я хотіла показати красу міміки. Фотографувати людей дуже цікаво, особливо незнайомих. Коли я бачу людину,то вже знаю, який кадр мені потрібен. І коли у мене виходить його зловити, то розумію, що не дарма.”

Катерина Корольова