HAND MADE: у запорізькому коворкінгу влаштували Різдвяний ярмарок

 В суботу, 24 грудня в  у коворкінгу Edison Space пройшов перший день святкового ярмарку. У вільному просторі організаторам вдалося відтворити  атмосферу казки та сімейного затишку.


На гостей коворкінгу чекали різдвяний ярмарок і цікаві майстер-класи, перший із яких був присвячений малюванню кавою. Його проводила Оксана Чиликіна:

 «Малювання – один з найкращих способів проявити свою індивідуальність. Також це заняття об’єднує, а що може бути краще  напередодні новорічних свят, як не час з родиною. Малюнки ранковою кавою – чудовий спосіб не тільки запам’ятати  смак, але й залишили собі на пам’ять момент», – розповіла Оксана.

uidv2uk1vk0
Також в цей день пройшли такі майстер-класи, як виготовлення привітальних листівок, написання списку бажання на 2017 рік, лист Діду Морозу та багато інших. Окрім того, на гостей ярмарку чекали також музичні виступи, читання віршів і театральні постановки.
Гості також мали змогу придбати подарунки близьким. Таким подарунком могли стати іграшки ручної роботи,солодощі, раритетні речі, книжки, щоденники для планів на майбутній рік.

Також організатори пропонували допомогти тим, у кого близьких немає. Для цього були створені спеціальні скриньки для іграшок, книжок та одягу.

hl7n8nif8_4

aeq03t7syww
zy1ztzqjtc8 ds7prlga5h0

c0wqoruckts

otpjau7b8py

mrqsxwhtz8s

lgci6seyu4i

p8763lahros

sn8luu2yqsm

twnyhgxumqo
x4bczk0avxy

rbvyavo1t0m

Вероніка Хорольська