У Запоріжжі “Афіна” запрошує на колоритну виставку

 У Запоріжжі з 24 листопада по 26 січня у художньо-виставковому залі «Афіна Галерея» проходить виставка об’єднання художників «Колорит».  

Картини  художників “Колориту” знаходяться в галереях та приватних колекціях України та багатьох країн світу. Раніше кожен запоріжець міг бачити виставки об’єднання на площі Маяковського які вже багато років прикрашають місто. На виставці переважають імпресіоністичні, реалістичні картини та академічний живопис.

cggmebilpfa

Перший поверх виставки займають роботи Рудольфа Акопяна, чоловіка, який усе життя присвятив мистецтву і не один десяток років займається живописом. Так само свої роботи представив Олександр Бабич, який спеціалізується на пейзажному живописі. У представлених картинах Бабича  холодні фарби зимової природи контрастують з теплими літніми мотивами.

njdwxzletbi

Художники об’єднання “Колорит” зберігають національні традиції, розвивають нові напрямки, створюють умови для творчого і професійного зростання, розвивають потенціал молодих художників, бере активну участь у культурному житті міста, проводять тематичні та персональні виставки, беруть участь у фестивалях, семінарах, організовують майстер-класи.

Богдан Тищенко

Фото: Ольга Кухар