Абстрактне мистецтво Madjah`s

У запорізькій галереї сучасного мистецтва Barannik відбувся концерт запорізького гурту Madjah`s.

Madjah`s – бунтарі-імпровізатори. Їхні авангардні композиції сповнені різних тонів і відтінків, що поєднуються у цілісну музичну картину. Так виступ гурту перетворюється на своєрідний експеримент, до якого рівною мірою залучені як музиканти, так і слухачі.

«Нас об’єднує прагнення грати щось нове. Ми поєднуємо авангард, фрі-джаз, пост-рок, ембіент та електроніку. Ми відрізняємося тим, що граємо «тут і зараз». Музика – це не тільки наша основна діяльність, ми живемо цим», – гітарист гурту Віталій Фесенко.

Ще раз Madjah`s зіграють для відвідувачів галереї в суботу, 10 червня, о 16:00. До речі, концерт проходить в оточенні магнетичної графіки Володимира Білика, тож це добра нагода відвідати ще й виставку так званої візуальної поезії. Тим паче що слухати музику Madjah`s на фоні графічних колажів Білика – відчуття справді космічне.

Madjah`s – запорізький гурт, створений у 2010 році. Музиканти поєднують психоделічний краут-рок з елементами ембіенту та фрі-джазовим трансом. Склад гурту – Віталій Фесенко (гітара), Володимир Калигін (ударні), Олексій Грибіньов та Сергій Головатенко (бас-гітари), Ольга Дев’яткіна (вокал).

Яна Тимчук

DSC_9436 2

DSC_9462 3