Do you speak English? 5 безкоштовних ресурсів для вивчення англійської

«Вчіть мови», – кажуть розумні люди і мають рацію.  Проте тривале (а часом і доброге) навчання не завжди добре мотивує на досягнення цієї мети. Тож авторка «Порогів» дібрала п’ять безкоштовних навчальних сайтів, які допоможуть краще опанувати англійську.

Duolingo – один з найпопулярніших сервісів для вивчення іноземних мов з нуля. Проект підтримують Google Capital, Ештон Кутчер і інші відомі інвестори. Програма побудована у формі  «дерева досягнень»: щоб перейти на новий рівень, потрібно спершу набрати певну кількість балів, що даються за правильні відповіді. Сервіс працює на iOS і Android.

LinguaLeo – відмінний портал для вивчення англійської мови. Тут можна читати статті, слухати музику і дивитися серіали, щодня посилюючи свої знання англійської. Щоправда, окрім цього, доведеться ще й виконувати завдання, які допоможуть закріпити вивчені слова

Myspelling – корисний сайт для тих, хто хоче поліпшити правопис. Механіка вивчення така: вам пропонується прослухати англійське слово, а потім написати його. Звісно ж, англійськими буквами.

Babeleo – цей майданчик надає можливість читати книги в оригіналі, водночас маючи перед очима професійний переклад. Для ознайомлення книги доступні безкоштовно, однак щоб отримати доступ до повних версій, потрібно передплатити користування.

Learnathome – російський сервіс, зручний тим, що для студента формується план занять на щодень. Впоратись з ними можна за впівгодини. Перш ніж взятись до роботи, варто пройти швидкий тест, що визначить ваш рівень знання мови. Інакше, якщо пропустити тестування, автоматично буде запропоновано курс для elementary рівня.

Анна Іванова