Челлендж на підтримку талант-шоу «Гармонія краси»

Запорізькі артисти, співаки, музиканти, танцюристи, запустили в соціальній мережі Інстаграм челлендж на підтримку Талант-шоу “Гармонія Краси”. Передаючи один одному «виклики» з хештегом #гармоніякрасиchallenge, вони закликають підтримати своїм виступом фінальний концерт талант-шоу 9 грудня.

Першим своє звернення в Інстаграм опублікували традиційні учасники спортивний клуб акробатичного рок-н-ролу «Діксі».

Снимок экрана (56)

Свій виклик ансамбль «Діксі» направив відомої запорізької співачці і лідеру групи «Far4» Sabina Safarli. «Я із задоволенням приймаю естафету», відповіла в своєму відео Сабіна, «ми хочемо, щоб запорожці побачили це свято, цей неймовірний концерт емоцій для дітей. Всіх чекаємо, це буде круто!».

Снимок экрана (57)

У свою чергу Сабіна Сафарли передала естафету своєму колезі, співаку, музиканту і ведучому Кирилу Клюйко (Kirill Klyuyko). Як людина творча, Кирило своє відео зробив креативним – у вигляді невеликої веселою музичної композиції.

Снимок экрана (58)

І свій #гармоніякрасиchallenge Кирило Клюйко направив Катерині Стаценко, співачці, актрисі, вокалістці групи «Франко». Тепер у Катерини є два дні, щоб дати вже свою відповідь.

Відеозвернення челенджа можна відстежувати за хештегом #гармоніякрасиchallenge. Віримо, що цікаві творчі люди на нього відгукнуться!

Нагадаємо, що талант-шоу «Гармонія краси» – це фестиваль краси і талантів вихованців інтернатних закладів, реабілітаційних центрів і прийомних сімей Запоріжжя і Запорізької області. У нинішньому році ньому беруть участь 6 хлопчиків і 6 дівчаток віком від 5 до 12 років.

«Гармонія краси – 2018» 9 грудня 2018 року в концертному залі ім. Глінки!

# Гармоніякраси #angels_zp # імпульс_юа # МиЕтоГород