У Запоріжжі пройшли «Перегони на виживання»

У неділю, 26 червня, траса «Космічна» приймала учасників змагань на Кубок Запоріжжя з контактного автокроссу. Уже більше шести років перегони формату «бої без правил» проходять як у нашому, так і в інших містах країни. За кубок змагалися не тільки місцеві автогонщики, але й гості із різних міст України, зокрема Кривого Рогу, Ірпінь, Олександрії, Сімферополя, Маріуполя та Хортиці.

Перегони були поділені на три залікові заїзди, а четвертим, незаліковим, став заїзд під назвою «Останній герой».

«Я вперше дивлюсь гонки власними очима. Знаєте, про таке не можливо щось сказати. Це треба дивитися, по-справжньому дивитися. Тут можна отримати надзвичайну дозу адреналіну». – ділиться своїми враженнями запорізька вболівальниця.

Після першого залікового заїзду лідерами стали Захарченко Михайло, Колесник Едуард та Рябчук Сергій. У другому та третьому заїздах лідери мінялися. Та все ж таки у  підсумку перше місце посів Захарченко Михайло (Кривий Ріг), друге – Колесник Едуард (Хортиця), а третє – Бредун Сергій (Запоріжжя).

У перерві, перед заїздом «Останній герой», свої сили у автоперегонах спробували журналісти. Але для них заїзд залишився лише тестовим. А ось у напруженій боротьбі у четвертому заїзді перемогу отримав Купечко Олександр з міста Ірпінь, а друге місце посів Колесник Едуард (Хортиця).

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Дарина Щебетун