Студенти-журналісти подякували за життя

Магістри факультету журналістики Запорізького нацуніверситету 27 березня провели дружню бесіду, присвячену питанням аборту. Зустріч пройшла під гаслом «Дякую, що живу». Головними експертами заходи стали гінеколог Тетяна Царук, психолог Ірина Харлан, мудра жінка та мати Наталя Тяпкіна, а також представник православної церкви отець В’ячеслав.

Відповідаючи на питання, гості надали кваліфіковану інформацію про аборти, зазначили їхні причини та наслідки. Найгостріше людей хвилювала думка спеціалістів з приводу нелегкого вибору – народжувати або вбити, а також відношення православної церкви до переривання вагітності.

Однією з головних причин абортів Отець В’ячеслав визначив відсутність цнотливого виховання підлітків. Якщо ж казати про медичну сторону, то Тетяна Царук зауважила, що для уникнення небажаної вагітності та абортів, треба використовувати засоби контрацепції або ж утримуватися від статевих відносин.

Особливістю зустрічі були відеосюжети, які наочно демонстрували процес переривання вагітності та вплив абортів на ненароджену дитину, після перегляду яких у присутніх перехоплювало подих, а на очах стояли сльози.

Фото: Михайло Тупіков

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Марія Діліон