Студенти допомагають онкохворим дітям

Студенти факультету журналістики провели агітаційну кампанію щодо здачі крові в допомогу онкохворим дітям. Таким чином вони приєдналися до проекту «Любов милосердствує».

Делегація пройшлася проспектом Леніна, біля вулиці Миру, вигукуючи лозунги: «Нумо кров ідем здавати, щоб дітей урятувати!», «Діти-квіти хочуть жити, даймо шанс їм не змарніти!», «Нам неважко здати кров, подаруймо дітям любов!»

На Запорізькій обласній станції переливання крові запорізької обласної ради люди навіть вишикувалися в черги. Серед них були й студенти-волонтери.

«Я прийшла сюди саме завдяки акції, оскільки в буденності ми навіть не замислюємося, що людям дуже потрібна наша допомога. До того ж не можемо бути впевнені, що самі не потребуватимемо цього. Якщо ми маємо змогу, зобов’язані допомагти. Саме тому я здаю кров», – прокоментувала Ольга Кущинська, студентка-волонтер.

Довідка «Порогів»

Із 15 лютого по 6 квітня 2012 року в Запорізькій області проводиться проект за ініціативою Запорізької єпархії, за підтримки Облдержадміністрації разом із Обласною станцією переливання крові «Любов милосердствує» зі здачі крові для онкогематологічних хворих дітей.

Прийом проводиться на Запорізькій обласній станції переливання крові запорізької обласної ради з 8:00 до 13:00 щоденно (крім вихідних) за наявності паспорту й ідентифікаційного коду.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Анна Ставицька