Студенти-журналісти сперечалися щодо проблем фінансування молодіжних ЗМІ

Палку дискусію серед студентів викликала проблема фінансування молодіжних медіа під час круглого столу, який відбувся 30 листопада в будівлі Обласного центру молоді. Організатори зустрічі, зокрема, заступник голови Молодіжної ради Артур Нікітенко, порушили питання про невикористання студентами журфаків можливості для випуску молодіжних газет. Мовляв, гроші на це в обласному бюджеті є, необхідна лише студентська ініціатива.

В свою чергу, організатор круглого столу, депутат Запорізької обласної молодіжної ради, голова комітету з питань прав людини, інформації та свободи слова при ЗОМР Вікторія Вінніченко, наголосила на тому, що наша область посідає останнє місце в Україні за кількістю молодіжних видань.

Учасниця круглого столу, студентка журфаку Запорізького національного університету Ольга Лебедєва так прокоментувала «Порогам» ситуацію: «Після круглого столу я зрозуміла лише одне: молоді професійні чиновники мало чим відрізняються від своїх старших колег. Безумовно, під час зустрічі лунали й слушні думки, й реальні пропозиції про співробітництво, але робити висновки зарано. Подивимося, чи це не прості обіцянки!»

Результатом круглого столу стала резолюція, в якій учасники та організатори оголосили про початок співробітництва у виданні молодіжного ЗМІ.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Євгеній Рахманов