У Фестивалі української пісні перемогли студенти-філологи ЗНУ

Урочисте завершення п’ятого ювілейного Фестивалю української пісні, що проходив у Запорізькому національному університеті з 17 квітня, відбулося 25 квітня. Саме в цей день пройшо гала-коцерт із церемонією нагородження.

На початку вечора всіх учасників та глядачів фестивалю привітало керівництво університету: перший проректор ЗНУ Олександр Бондар, проректор з АГР ЗНУ Сергій Кушнір, головний бухгалтер Василь Тимошик та помічник ректора з виховної роботи Наталія Воронова.

У гала-концерті взяли участь найкращі співаки, що впродовж фестивалю були обрані з 68 учасників. Конкурсну програму розпочали студенти ЗНТУ гурт «Маршрут 62» із власною авторською піснею.

Учасники та учасниці змінювали один одного, на сцені лунали як народні, так і сучасні українські пісні, яскраво пістріли національні костюми. У конкурсі взяли участь студенти економічного, історичного, філологічного та фізичного факультетів ЗНУ, факультету соціології та психології, факультету журналістики та іноземної філології. Виступи урізноманітнювалися танцями у виконанні дитячого колективу народного танцю «Посмішка», ансамблю народного танцю «Металург», хореографічного колективу центру культурно-масової роботи «Денс». Також атмосферу розряджали веселі та дотепні ведучі: Катерина Даньшина, Микола Копиловський, Анастасія Матрос та Андрій Бондаренко.

Для церемонії нагородження на сцену запросили першого проректора ЗНУ Олександра Бондаря  Всі учасники отримали нагороди за визначеними журі номінаціями, а переможці отримали, окрім цього, ще й грошові винагороди. Третє місце посіла студентка економічного факультету Аліна Сур, на друге місце номінована Катерина Процак (СПП), перше місце посів дует філологічного факультету – Ірина Золотих та Олексій Ворожеєв. Гран-прі виграли також студенти-філологи – дует Юлії Данилюк та Миколи Білика.

Фото: офіційний сайт ЗНУ

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Валерія Вовк