Кольоровий iPhone, який дуже схожий на мильницю.

 

Останнім часом, компанія Apple неабияк вражає своїх користувачів новими ідеями, втіленими у їхніх гаджетах. На початку 2013 року, за версією аналітичної фірми Strategy Analytics, – iPhone 5 успішно посів перше місце серед смартфонів  на ринку, за продажем. Не дивно, що так сталося, бо це ж бренд, визнаний світом, це Apple. А всі його технічні характеристики – це тільки приємний додаток до одного лише відчуття, що у тебе є цей диво-пристрій. Зараз же цей апарат в Україні коштує від 5300 гривень. Не дешево, правда? Отже, ціна варта якості і нових, висмоктаних з пальця технологій. 
Але це було, колись давно. Цілий рік назад. За цей час навіть динозаври встигли придбати собі iPhone 5. Тому компанія Apple вирішила не відставати, і іти в ногу з часом. iPhone 5 занадто застарілий для простого народу, і вони презентували на цей раз не один, а цілих два смартфони. 
 
Перший – це новітній iPhone 5S. Плітки про його технічні характеристики снігом обвалилися на інтернет. З офіційної презентації відомо, що це – перший смартфон в лінійці Apple, у якого буде 4-ядерний процесор. Це звісно неабиякий плюс, однак, на цьому сюрпризи не закінчуються. Телефон також має сканер відбитків пальця. Отже, якщо на місцеві районні "пацанчики" візьмуть у вас мобілу, подзвонити, то разом нею, вам відріжуть і палець. В Україні новий iPhone (16 ГБ) можна купити за смішною ціною, лише від 7500 грн. Але це один, з найдешевших варіантів смартфона. Наприклад версію iPhone 5S (64 ГБ) можна придбати за ціною від 9000 грн. 
 
Та це ще не все! Щоб не засмучувати "яблукоїдів", які не можуть собі дозволити новий iPhone, навіть за такою смішною ціною, компанія Apple пропонує нам бюджетний варіант – iPhone 5C. Українські покупці виявляють нестримне бажання купити собі новий, сучасний, практичний а що найголовніше – дешевий і доступний iPhone (адже це бюджетна модель), всього за ціною від 5300 грн. Насправді, бюджетний iPhone 5C – це краса і функціональність вже давно забутого і немодного iPhone 5, причому, майже за однаковою ціною. Хіба що iPhone 5C має пластиковий корпус. Але ж це бюджетна модель. А ви що хотіли? Мають же бути якісь вади і недоліки у бюджетної моделі? Не дарма вона так дешево коштує. Я думаю, для пересічного українця, середня заробітна плата якого 3098 грн. (звісно, за офіційними даними центру статистичних досліджень України) – це досить вигідна пропозиція. Проживши без їжі і води всього два місяці, ти не тільки отримаєш бюджетний iPhone 5C, тобі може навіть вистачити грошей на ексклюзивний кольоровий чохол для нього. 
 
Окрім того, компанія Apple заявила, що старезний iPhone 5 знімається з виробництва, оскільки вони випустили два телефони одразу. Тож любителям раритетів на кшталт iPhone 5, які хотіли придбати собі цю модель, але не встигли, можна тільки співчувати. Тепер їм доведеться купляти собі той самий iPhone 5, але в пластиковому корпусі.
 
Тож, якщо ви хочете сфотографуватися для Instagram'у на iPhone, я думаю, ця модель мильниці з яблуком вам підійде і наповнить своїми кислотними кольорами інтер'єр вашої ванної кімнати. 
 

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олег Скаржинський