Маленьких запоріжців поздоровили зі святом солодкими подарунками й іграми (ФОТО)

У міжнародний День захисту дітей і перший день літа благодійний фонд «Патріот Запоріжжя» та студенти Інституту журналістики і масової комунікації Класичного приватного університету подарували маленьким мешканцям Запоріжжя справжнє свято «ДивоГрай: з нами літо зустрічай!».

Захід розпочався о 17:00 на площі Маяковського й зібрав дітлахів зі всього міста, а також малечу із Запорізького дитячого будинку милосердя «Надія».

Протягом трьох годин свої таланти демонстрували ведучі в костюмах піратів, фокусники, клоуни, танцювальні колективи та казкові герої, які разом із дітьми співали, танцювали та брали участь у конкурсах. Також для малечі працювали батут і майстер-класи з малювання та плетіння.

Малюнки на асфальті на тему «Українське літо найкраще!», запуск метеликів бажань, флешмоби та марафони – все це очікувало на маленьких запоріжців. Протягом заходу всіх присутніх дітлахів нагороджували солодкими подарунками від організаторів свята.

«Насправді я не пам’ятаю, щоб в нашому місті проводилися подібні свята. Ми з чоловіком дуже задоволені й нітрохи не шкодуємо, що привезли сюди нашу донечку», – розповіла «Порогам» мама 4-річної Насті Наталя.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олександра Льовіна
Фотоальбом