На базі ЗНУ розпочалися додаткові сесії незалежного оцінювання для абітурієнтів зі Сходу України

Сьогодні, 1 липня, по всій Україні розпочалася додаткова сесія ЗНО. Відповідно до Наказу МОН «Про додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання у Донецькій та Луганській областях», випускники шкіл, які зареєструвалися для участі у ЗНО, мають проходити тестування в інших областях України, зокрема, у Запоріжжі.

Згідно з графіком складання ЗНО сьогодні на базі Запорізького національного університету відбулося тестування з географії. Кількість зареєстрованих учасників, які перевіряли рівень своїх знань із цього предмету, склала близько 430 осіб. Цього дня до Запоріжжя приїхали здебільшого мешканці Донецької області – власне Донецька, Маріуполя, Артемівська, Харцизька, Макіївки та інших.

style=”text-align: justify;”>
«Я зареєструвався на сайті Українського центру оцінювання якості освіти й отримав запорошення пройти тестування на базі ЗНУ. Сьогодні складаю тести з географії, бо хочу отримати економічну освіту, швидше за все, – за напрямом «Облік та аудит». Документи для вступу буду подавати у декілька українських ВНЗ. Зараз поки що знайомлюся з умовами вступу та поселення», – розповів донеччанин Данило Коваленко.

Джерело: sites.znu.edu.ua

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Пороги