Вітаємо зі святом Дня Збройних Сил України!

Студенти економічного факультету Запорізького Національного Університету від всього серця вітають всіх зі святом Дня Збройних Сил України!

 В такі непрості для нашої держави часи, цей день є визначним для кожного небайдужого українця. Сьогодні, коли справжні герої нашої Батьківщини захищать кожну родину, кожного з нас від ворожих сил, ми — студентство, не можемо стояти осторонь від всього що відбувається.

Економічний факультет не стоїть осторонь від всіх подій, і максимально підтримує нашу армію. За ініціативи активістів економічного факультету було написано колективного листа нашим військовим, під яким підписалися всі небайдужі представники факультету: як викладачі, так й студенти. Також, протягом тижня студ.рада проводить масштабну благодійну акцію по збору коштів для купівлі теплих речей для наших військових.

Ще раз вітаємо всіх військових з цим святом. І хочемо побажати всім їм сил, наснаги, терпіння й мужності. Ми віримо й молимося за Вас і Ваші життя. Наші життя — у сильний і відповідальних руках.

Kopia_pisma_boytsamKopia_pisma_boytsam2