Запорізька молодь обирає здоровий спосіб життя

YJ5Ip_CZMt4У перший весняний день запорізька молодь взяла участь у забігу за здоровий спосіб життя. Такий захід став уже традиційним і проводиться у першу неділю місяця. Організували захід організації «Актив-Z»,  «Трезвое Запорожье», спортивна організація «StreetWorkout». Також підтримати ініціативу прийшли хлопці, які і займаються історичними реконструкціями та  костюмами.

«Ми збираємося тут вже не перший раз, я беру участь у подібному заході вп’яте. Окрім пробіжок ми допомагаємо організовувати суботники, різні молодіжні заходи, виступи, фестивалі, загалом підтримуємо і просуваємо здоровий спосіб життя як можемо. Крос ми збираємося проводити кожен місяць, перша пробіжка була в січні, потім у перших числах лютого, і зараз у березні. Сьогодні гарна погода, порівняно з минулими місяцями, і нас нічого не лякає» – зазначив В’ячеслав Новік, представник організації «Трезвое Запорожье».

Перед забігом учасники інтенсивно розігрівалися вправами, після чого всі вирушили у напрямку площі Фестивальної. Під час бігу викрикували «Спорт сила – алкоголь могила».

На фініші організатори  влаштували для учасників забігу невелике змагання: хлопцям довелося віджиматися, дівчатам – присідали. Хлопці, які займаються Капоейрою (бразильське національне бойове мистецтво з елементами танцю) демонстрували своє мистецтво. По закінченню учасники із задоволенням фотографувалися на пам’ять.

Автор: Костянтин Андросов

Фото: Вадим Бондаренко