Дієтичні та цілющі властивості перепелиного м’яса та яєць

Питання про цілющі та дієтичні властивості перепелиного м’яса та яєць цікавить мене багато років адже моя родина займається розведенням перепелів. Я не з чуток знаю про їх корисну дію на людський організм.

Про лікувальні властивості м’яса та яєць суспільство дізналося ще з давніх часів, і вперше почали застосовувати в східній народній медицині.  Перепелине м’ясо в побуті називають «царською їжею». На столах імператорів і знатних панів, завжди на сніданок були перепелині яйця. М’ясо вживають при лікуванні хвороб серця, печінки, нирок, легенів, шлунка, покращує тонус, зміцнює кістки, зцілює хронічні хвороби.

Перепелине яйце – продукт виняткової цінності, який перевищує куряче яйце за багатьма корисним речовинам майже в десять разів, містить більше білків, міді, фосфору, калію, заліза, амінокислот.

З власного досвіду, я знаю про корисну дію цих продуктів на людський організм. Щоранку випиваючи по чотири перепелиних яйця впродовж, хоча б місяця, ти помітиш наскільки краще працює твій організм, ти будеш менше хворіти і мати міцну нервову систему, завдяки вітамінам групи ‘’В’’ яким насичено яйце і м’ясо.

Вченими різних країн доведено, що саме перепелине яйце виводить радіонукліди з організму, їх рекомендували людям які отримали величезне випромінювання при атомному бомбардування Хіросіми і Нагасакі. Потім прописували постраждалим в результаті аварії на Чорнобильській АЕС і атомній аварії в Японії на Фукусімі-1

Дослідження цілющих властивостей не припиняється й досі. Встановлено, що дитина яка випиває по два яйця натщесерце, мало хворіє, має добрий зір, міцну нервову систему і відмінну пам’ять.

Автор: Антон Лазаренко