Світ дитинства очима студента

Z4nrpmJB5KIЗараз такий час коли в світі набули популярності новітні технології. Вони постійно входять в наше життя, витісняючи старі захоплення. Подивишся зараз на молоде покоління і дивуєшся. Дитина, починаючи з 4 років вже вміє користуватися комп’ютером або телефоном.  З одного боку це добре, адже існує можливість знайомства з  різними приладами, а з іншого…  Дитячий вік – це найкращі роки життя, і сумно буде, якщо все дитинство провести за відеоіграми чи смартфонами.

Набагато краще, коли ти ще не встиг прокинутися, а друзі тебе вже чекають на порозі, коли матуся гукає снідати, а ти не можеш залишити їх самих, і приходите всі разом. Коли темніє на подвір’ї та пора іти додому, ти відпрошуєшся ще на декілька хвилин. Коли випадає сніг, всі кучугури повинні бути переміряні. Вдома  не залишилось ні однієї морквинки, бо сніговикам потрібні носики. Ось яке повинне бути справжнє дитинство.

Коли ми вже подорослішали, починаємо жити самостійним життям, всі ці захоплення зменшуються та  замінюються іншими,серйознішими. Це початок дорослого відповідального життя.  Та все ж хочеться зустрітися зі своїми старими друзями, оживити в пам’яті ті незабутні моменти  дитинства. Не потрібно обмежувати дітей лише кімнатою та Інтернет-ресурсами,  ми маємо безліч способів   зацікавити їх.

Зараз ми студенти , і хто як не ми краще розуміє ті дорогоцінні дитячі роки , коли не потрібно «виживати» від модуля до модуля, та від сесії до сесії.

 Автор: Ольга Корнієнко