Баварія і Бенфіка розписують «мирову»

БаваріяУ другому матчі 1/4  Ліги Чемпіонів мюнхенська «Баварія» не змогла здолати португальців, але за рахунок домашнього голу йде у пів-фінал.

Перед поєдинком шанси «Бенфіки» оцінювалися дуже низько, «Баварія» вважалася явним фаворитом і лише диво могло зупинити її на цій стадії. Після стартового свистка «Баварія»,як завжди це буває, захопила м’яч під свій контроль. «Бенфіка» лише відбивалася повніст забувши про контргру. Гол німців був би логічним але після подачі корнера і помилки МануеляНоєра відзначився РаульХіменес. Гвардіола почав нервувати, активно корегуючи гру своїх підопічних з тренерської зони. Новачок «бундес-машини» АртуроВідаль почув наставника і ударом з-за меж карного майданчика зрівняв рахунок. За такого рахунку «Бенфіці» потрібно було забивати двічі, здається в це не вірили навіть вболівальники.

Другий тайм розпочався з тотального пресингу «орлів» і на 52-ій хвилині Томас Мюллер замкнувши простріл Дугласа Кости вивів мюнхенців уперед. Після цього команди заспокоїлися і нічого цікавого на полі не відбувалося аж до 75-ої хвилини. Андерсон Таліска ударом зі штрафного поклав шкіряного прямісінько у дев’ятку, у Ноєра шансів не було. На більше «Бенфіку» не вистачило і рахунок до фінального свистка залишився незмінним.

Баварія «на класі» проходить португальців і чекати жеребкування, котре відбудеться цієї п’ятниці.

Автор: Станіслав Давиденко