Наша поліція нас береже

Усі люди живуть за певними правилами. Ці правила записані в законах і ми повинні їх дотримуватись. Отже, якщо є правила, то повинні бути люди, які будуть стежити за тим, щоб ці правила ніхто не порушував. Цими людьми є поліцейські. Нажаль, не всі люди добрі. Деякі люди роблять погані речі, завдають шкоди іншим, а тому потрібна поліція, яка завжди прийде на допомогу.

Співробітники поліції захищають дітей та дорослих, яких ображають, шукають злочинців та зниклих людей. Але, окрім цього, у поліцейські є також інші завдання:

співробітники поліції стежать за тим, щоб люди не порушували правила поведінки на вулицях, стадіонах, у парках;

співробітники поліції стежать за тим, щоб водії дотримувались правил дорожнього руху;

співробітники поліції охороняють власність, тобто речі, які належать іншим людям;

співробітники поліції розповідають людям про те, як вони можуть захистити себе та своє майно від злочинців;

співробітники поліції затримують злочинців та доставляють їх до відділу міліції.

Співробітники поліціїї повинні мати гарну фізичну підготовку. Цілком вірогідно, що їм доведеться наздоганяти чи знешкоджувати підозрюваних, які можуть бути озброєними або фізично сильними, нести поранених осіб та важке обладнання. Періоди фізичної активності можуть змінюватися годинами бездіяльності (наприклад, сидіння у патрульній машині). Вони повинні мати живий розум та бути здатними витримати емоційне навантаженняпід час виконання своїх обов’язків

Професія поліцейського не менш складна і відповідальна ніж інші професії сфери «Охоронці, поліцейські, слідчі». Адже співробітники поліції винен відмінно знати не тільки теорію своєї роботи, але і бути чудовим практиком.

Автор: Ольга Кухар