Шахтар розгромив Брагу

ШахтерУ поєдинку на «Львів Арені» донеччани розбили своїх опонентів з рахунком  4:0.

Перший матч міг розставити крапки над «і», якби не гол португальців на останніх хвилинах матчу. Мінімальна перевага гірників перед  поєдинком у Львові не давав розслабитися. Після осічки в чемпіонаті у матчі зі «Сталлю» підопічні Луческу мали реабілітуватися перед вболівальниками.

Матч розпочався з домінування «Браги» і першого суперечливого моменту зустрічі, Кучер збивав суперника у власному карному майданчику але арбітра фолу не побачив. Гірники відповідали своїми контратаками. Одна з них привела до того, що Віктор Коваленко викотився на побачення з голкіпером і заробив пенальті. До точки підійшов капітан, Даріо впевнено переграв Матеуса з точки і практично вбив інтригу у матчі. Після пропущеного голу  «Брага» не могла прийти у себе чим і скористалися «гірники» – Даріо Срана прострілив, а Рікардо Ферейра зрізав м’яч у власні ворота.

Другий тайм пройшов за кволих спроб португальців відіграти хоча б один м’яч, а натомість Віктор Коваленко довів справу до розгрому замкнувши простріл Даріо Срни. Після третього голу «Брага» припинила грати зовсім і гірники забили останній четвертий гол, простріл Даріо з флангу і Рікардо Ферейра оформлює дубль у власні ворота. 0:4 – Шахтар впевнено проходить у пів-фінал.

Жеребкування 1/2  Ліги Європи відбудеться у п’ятницю о 14:00.

Автор: Станіслав Давиденко