Євро-2016. Збірна України програла збірній Німеччини

Свій перший матч на Євро-2016 збірна України провела з діючими чемпіонами світу – збірною Німеччини, але гарна фізична і моральна підготовка не допомогли нашій збірній зіграти хоча б на нічию. Стартовий матч українські футболісти програли з рахунком 2:0.

Перший момент в матчі виник саме біля воріт Нойера. Федецький відібрав м’яч на своєму фланзі, вдало прострілив на Коноплянку і той першим дотиком намагався переграти голкіпера Німеччини, але Нойер перевів м’яч на кутовий.

Після моменту Коноплянки збірна України трохи підсіла до своїх воріт і моменти були лише у німців. Це і призвело до першого голу. Німеччина заробила небезпечний штрафний, Крос вдало подав, а Мустафі переправив м’яч у сітку воріт, відкривши рахунок 1-0.

Пропустивши гол, збірна України почала створювати небезпечні моменти, але і німці не «сиділи» біля своїх воріт. Спочатку Хачеріді головою не переграв Нойера. На цей момент Німеччина відповіла моментом Хедіри, але той вийшовши один на один не зміг переграти П’ятова. Далі Україна створила ще більш небезпечний момент, Ярмоленко вивів Коноплянку майже один на один, але Коноплянка не зміг вдало пробити і Боатенг вибив м’яч з лінії воріт. Також момент був у Шевчука, але його удар був трохи неточний, тому рахунок першого тайму залишився незмінним.

Другий тайм вийшов не такий активний, Німмечина майже не давала Україні надій на можливий успіх. Варто відмітити лише штрафний удар Ракитського і простріл Андрія Ярмоленка, але обидва моменти майже без проблем відбив Нойер.

Німеччина відповіла голом, на 90+1 хвилині Ракитський невдалою передачею відвів майже всю команду, що дозволило німцям вийти в 4 на 2, Озіл вдало виконав подачу на Швайнштайгера і той без проблем переправив м’яч в сітку воріт, встановивши остаточний рахунок 2-0.

Збірна України програла свій перший матч, але програла достойно, тому шанси в нашої збірної ще є, просто потрібно вигравати 2 матчі, які залишилися і не буде ніяких проблем.

Автор: Олексій Малиш

Фото: euroradio.fm