Факультет журналістики ЗНУ запрошує до участі в фестивалі шкільних медіа

25 грудня 2017 року на факультеті журналістики Запорізького національного університету (м. Запоріжжя) відбудеться фестиваль шкільних медіа «Шкільні медіа – розвиток громади».

Мета проекту – стимулювання творчої ініціативи учнів Запоріжжя та області у створенні шкільних медіа з метою їх залучення до життя місцевої громади, розвитку критичного мислення школярів та виховання нового, свідомого медіаграмотного покоління, що володіє конкретними професійними компетентоностями.

До участі запрошуємо учнівську молодь, учасників творчих гуртків, представників шкільних ЗМІ.

Номінації Конкурсу: «Друковані ЗМІ», «Газетна публікація», «Радіопрограма», «Телевізійний матеріал», «Мультимедійна інтернет-публікація», «Рекламна продукція», «Моя єдина Україна» (для матеріалів про внутрішньо переміщених осіб). Учасниками Конкурсу є молодь від 15 до 18 років (9-11 класи).

Дедлайн подачі заявок та робіт на участь у Конкурсі – 15 грудня 2017 року на електронну адресу [email protected] (із позначкою заявка_медіа-конкурс).

За додатковою інформацією прохання звертатися за телефонами:

  • (098)980-22-56 – Костюк Віктор Володимирович, декан факультету журналістики ЗНУ,
  • (067)958-23-59 – Тяпкіна Наталія Іванівна, заступник декана з навчальної роботи факультету журналістики ЗНУ,
  • (067)688-67-32 – Іванець Тетяна Олександрівна, заступник декана із профорієнтаційної роботи факультету журналістики ЗНУ,
  • (068)179-65-91 – Кондрико Анастасія Андріївна, заступник декана з виховної роботи факультету журналістики ЗНУ.