Чому важливо відволікатись від війни?

фото

Війна – це не лише збройний конфлікт, а й боротьба народів, кожен з яких має свою правду та емоційне напруження. В умовах сьогодення дуже важливо відволікатись та знімати напруження, це покращить ваш фізичний та моральний стан, а також дасть вам сили на відновлення після закінчення війни, бо життя не стоїть на місці та рухається вперед. Які методи рекомендуємо ми? Запам’ятовуйте, а ще краще записуйте:

  • Почніть читати книгу, яку ви вже давно хотіли, але за якихось умов не купували чи до неї не доходили руки. Поринувши у світ обраної книги ви можете відволіктись від того, що відбувається за вікном, та не будете зупинятися у саморозвитку.
  • Відновіть свої заняття улюбленою справою. Хобі не лише поліпшить вам настрій та відволіче, а й надасть вам натхнення та енергії на цілий день.
  • Слідкуйте за своїм тілом, у вільний час від навчання та роботи займіться йогою та медитацією, ви будете фізично зморені, а ваш мозок не буде думати про погані новини.
  • Передивіться фільм або мультфільм зі свого дитинства, роздивляйтесь дрібні деталі, проведіть аналіз тодішніх та сучасних вражень — це вам надасть неймовірних емоцій та спогадів з того часу, коли ваше життя було у спокої та гармонії.
  • Заведіть особистий щоденник, де щодня записуйте чи малюйте свої думки, хвилювання, виплескуйте увесь негатив. Папір втримує все. Намагайся наблизити перемогу: перетвори своє хобі та вподобання у сферу волонтерства. Для тебе це моральна розрядка, а для України — вагома підтримка.

Ніколи не пізно починати щось нове, навіть коли воно здається недосяжним!

Євгенія Богдан