Зустріч ректора ЗНУ зі студентами: які питання обговорювалися

Фото: Пресслужба ЗНУ.

Зустріч відбулася 18 вересня у “Незламному хабі”. Ректор Запорізького національного університету Микола Фролов відповідав на питання студентів, які найбільше їх хвилювали.

Микола Фролов почав із найголовнішого запитання: перехід університету на змішаний формат навчання. Він пояснив, що після дистанційного навчання, стало очевидним, що якість освіти знизилася. Втрата комунікації між викладачами та студентами і відсутність практичних занять погіршила підготовку майбутніх фахівців.

Також ректор зазначив, що не всі умови для змішаного навчання ідеальні, але університет працює над їх покращенням. Студенти порушили питання безпеки на території самого університету. Але Микола Фролов ще раз підтвердив, що безпекові умови створюються та студенти можуть почувати себе захищеними.

Ще одне важливе питання було про WI-FI. Студенти жалілись на поганий інтернет, який є на території університету та у гуртожитках. Ректор пообіцяв, що до кінця року усі необхідні технічні роботи будуть виконані і вся територія університету буде зі стабільним WI-FI.

Ректор також закликав студентів активно брати участь у житті вишу та не обмежуватись навчанням.

Джерело: Пресслужба ЗНУ.

підготувала: Поліна Годованець