Топ-15 тайн Google поиска: функции, которые могут помочь каждому студенту
Найти информацию в интернете – что может быть проще? А вот найти нужную информацию – уже сложнее. Мы выбрали десять…
НЕЗАЛЕЖНИЙ МОЛОДІЖНИЙ ПОРТАЛ
Найти информацию в интернете – что может быть проще? А вот найти нужную информацию – уже сложнее. Мы выбрали десять…
Здравствуйте, мои дорогие читатели! Сегодня я постараюсь ответить на вопрос «Почему так страшно взрослеть?». Для начала, нужно отметить, что взросление…
Проблема безпритульних тварин останнім часом все більше турбує громадськість. Так, 27 грудня 2011 року на сесії Запорізької міської ради затвердили…
Около трех лет назад у меня появился двухколесный транспорт – велосипед. Транспортом его я назвала не случайно, ведь, кроме пользы…
Наприкінці минулого сторіччя в Європі почався перехід на цифрове ефірне мовлення, а вже на початку нинішнього цей перехід набув стихійності….
В житті кожного є події, які неможливо скасувати, наприклад, зміна пір року. Сезонний прихід вірусних захворювань також неминучий, і призупинити…
Современная социальная психология уже давно столкнулась с феноменом «одиночество в толпе» – одиночества среди людей, в большом коллективе или большой…
Ксенія Карачевська, дівчина-інвалід третьої групи, яка перенесла лейкоз, але все ж таки подолала цю хворобою, не може вистояти перед «пільговим»…
Задумывались ли вы когда-нибудь, что такое «психология» и зачем она нам нужна? Думаю, вряд ли. Намного чаще вы объясняли поступки…
Директорові Обласного центру патріотичного виховання молоді Власовій Н. Ф. ВІДКРИТИЙ ЛИСТ «Патріотичне виховання – це сфера духовного життя, яка проникає…