У Запоріжжі й області оголосили конкурс інсталяцій за здоровий спосіб життя

Обласним центром патріотичного виховання молоді за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації протягом травня-червня поточного року у Запоріжжі та Запорізькій області заплановано проведення обласного конкурсу на кращу тематичну інсталяцію проекту «За здоровий спосіб життя».

Конкурс проходить у межах реалізації Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене».

До участі запрошують молодь віком 14-35 років. Необхідно розробити проект інсталяції за тематикою здорового способу життя. Інсталяція має бути  проектом фотостенду зі спеціальним вирізом (отвором для обличчя), що встановлюється для фотографування. Може складатися в формі об’ємної тематичної композиції, банеру, малюнку, колажу.

Сюжети інсталяцій не обмежені: гумористичні, карикатури, шаржі, природні пейзажі, зображення спортсменів, героїв мультфільмів, дитячих казок тощо. Головною умовою виготовлення зображення є тематика здорового способу життя та інформування про Всеукраїнську інформаційно-профілактичну акцію «Відповідальність починається з мене».

Роботи надаються до комунального закладу «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької обласної ради не пізніше 20 червня на електронну адресу:  [email protected].

З Положенням про проведення конкурсу та детальною інформацією можна ознайомитись на сайті тут

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Пороги