У Запоріжжі відбувся фестиваль сімейного шопінгу

Для тих, хто шукає модні луки та цінує самобутній стиль, цими вихідними в виставковому центрі «Козак-Палац» відбувся дводенний дизайн-маркет «RUMBAMBAR». 

На фестивалі були представлені понад 50 українських брендів одягу, взуття, аксесуарів і декору. Захід уже втретє збирає запорізьких шанувальників моди. Цього разу він був присвячений сімейному шопінгу.

«Стильний захід із цікавими брендами. Добре, що у Запоріжжі нарешті він з’явився. Саме тут можна придбати щось унікальне та поспілкуватися з дизайнерами», – відвідувач Данило Скородєлов.

Модні бренди українських дизайнерів заполонили виставковий комлекс. Запоріжани відвідали не тільки покази колекцій від провідних дизайнерів країни, а й різноманітні лекторії. Для кавоманів спікер Олексій Філіпенков розкрив тонкощі приготування гурманської кави, а Дмитро Сагайдачний розповів про крафтове пиво та про те, як відкрити власну пивоварню з нуля.

Для дітей працював окремий майданчик з різноманітними майстер-класами. У завершальний день відвідувачам, які приймали участь у невеличкому квесті, подарували дизайнерський family look.

RUMBAMBAR design market – яскравий шопінг-фестиваль українських дизайнерів. Протягом весни він уже двічі відбувся у Запоріжжі і, як обіцяють організатори, неодмінно повернеться в наше місто.

Яна Тимчук

DSC_9530

DSC_9478

DSC_9495