У Запорізькому національному університеті зустріли День знань фестивалем студентства

30 серпня у Запорізькому національному університеті відбулася подія, на якій першокурсники давали урочисту присягу студента. Із новим дорослим етапом у житті першачків привітали представники обласної та міської влади.

“Шановні студенти! Разом із вами ми все подолаємо для того, щоб наш університет і надалі йшов вперед з вашими знаннями, із вашими надбаннями як у науці, так і в житті. У мене немає сумніву, що наші першокурсники – найкращі, у мене немає сумніву, що наші викладачі – найкращі, і наш університет теж найкращий!” – звернувся до присутніх ректор ЗНУ Микола Фролов. До привітань також долучилися Михайло Семікін (заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації), Регіна Харченко (секретар Запорізької міської ради) та Артем Кисько (начальник Головного управління Національної поліції в Запорізькій області).

Фото: Офіційний телеграм-канал ЗНУ

Першокурсники раділи і відчули себе справжніми студентами за допомогою урочистої присяги, яку вони оголошували та яка складалася із дев’яти пунктів. Свято також супроводжувалося культурно-розважальною програмою та екскурсією по корпусам університету і його зоологічним музеєм. Зворушливою частиною цього свята було те, що студенти ділилися своїми мріями, планами та думками.

джерело: Новини пресслужби ЗНУ

авторка: Поліна Годованець