У Запоріжжі пройде тренінг для журналістів-початківців із фото та відеозйомки

Третій модуль тренінгів «Використання фото та відео як частини мультимедійного матеріалу. Візуалізація он-лайн публікації» відбудеться в суботу, 30 березня, на базі студентського незалежного інформаційного порталу «Пороги». Студенти факультету журналістики Запорізького національного університету дізнаються від професіоналів про роль візуальної інформації для людини, особливості сприйняття користувачами фото та відео в інтернеті, правила обробки відео та створення відео сюжетів для інтернет-ресурсів.

Молоді журналісти на практиці спробують створити повноцінні сюжети для мультимедійних матеріалів на обрану тему, опанують он-лайн ресурси по роботі з відео та фото, створять матрицю успішного відео сюжету та ефективного фото в мультимедійному середовищі.

Майстер-клас проводиться в рамках проекту «Створення мультимедійної лабораторії для отримання навичок роботи з використання мультимедійних інструментів журналістами-початківцями» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Проводить майстер-клас досвідчений медіа-тренер, практикуючий журналіст телеканалу СТБ Ольга Симанович.

Фото: http://www.cossa.ru/articles/216/11065/

 

Матеріал створено в межах проекту «Cтворення мультимедійної лабораторії для отримання навичок роботи з мультимедійними інструментами журналістами-початківцями» в рамках програми «Засоби масової інформації» за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Пороги