Юні запоріжці представили свої роботи на конкурсі-виставці «Знай і люби свій рідний край»

Обласний етап виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край» у межах всеукраїнського конкурсу-виставки проходить з 22 по 25 квітня в приміщенні обласного центру молоді.

У конкурсі-виставці беруть участь навчально-виховні та позашкільні заклади освіти та школи-інтернати з 26 районів Запорізької області та найбільших міст. На виставці представлено близько двох тисяч експонатів, серед яких роботи різних технік, жанрів, матеріалів та форм.

Тут можна побачити вироби з бісеру, паперу, соломи, дерева, глини, металу, стрічок і навіть моху. Також на виставці є найрізноманітні писанки, вишиванки та валяння шерстю, що за своєю виразністю схоже на фотографії, ляльки-мотанки та квілінг (техніка створення картини з використанням паперу) тощо.

Роботи переможців обласного конкурсу-виставки будуть надіслані до Києва для участі у Всеукраїнському конкурсі-виставці з декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край».

Матеріал створено в межах проекту «Cтворення мультимедійної лабораторії для отримання навичок роботи з мультимедійними інструментами журналістами-початківцями» в рамках програми «Засоби масової інформації» за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Олександр Безотосний
Фотоальбом