Благодійний фонд «Улыбка ребенка» відвідав Оріхівський притулок із майстер-класом, солодкими подарунками та піском для пісочниці

В четвер, 3 жовтня, благодійний фонд «Улыбка ребенка» відвідав Оріхівський притулок із майстер-класом по ліпленню з глини й привіз пісок для пісочниці.

Не зважаючи на похмуру погоду, в цей день було багато яскравих емоцій – учасників благодійного фонду зустріли в притулку радо та тепло. Вчитель і волонтери разом із дітками творили прекрасне – малюки старанно виліплювати янголів із глини. За свою працю діти отримали солодку винагороду.


Потім волонтери завітали до вихованців молодшого віку, які переглядали мультфільм. Із надією в очах, вони дуже зраділи приїзду гостей і також отримали подарунки.

«Все пройшло, як і планувалося. Ми раді, що допомагаємо діткам, адже це дійсно щастям, коли піклуєшся про ближнього і даєш йому віру в те, що світ насправді не такий жорстокий, як здається. В нас багато планів, будемо втілювати їх в життя», – прокоментувала захід координатор БФ «Улыбка ребенка» Анна Чернова.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Анна Крат
Фотоальбом