Запорізькі студенти сказали «стоп» моральному і фізичному насильству

Зустріч-семінар «Скажи стоп насильству!», приурочена до Міжнародного дня ліквідації насильства щодо жінок, відбулася в понеділок, 25 листопада. Організатором заходу виступила студрада біологічного факультету за участю факультету соціального управління та юридичного факультету Запорізького національного університету.

«Статистика фактів насильства невтішна. Але офіційні дані не відображають весь масштаб проблеми, адже, по-перше, систематична робота в цьому напрямку не ведеться, а по-друге, самі жертви часто бояться розповісти про власні страждання», – зазначили організатори.

Першим із промовою до трибуни вийшов Сергій Вовк, який розтлумачив поняття «насильство». Далі увагу приділили сімейному насильству й шляхам вирішення цієї проблеми. Актуальною темою став мобінг – форма психологічного тиску у вигляді цькування співробітника в колективі, зазвичай з метою його звільнення.

«Щоб не виникало мобінгу, намагайтеся не звертати уваги на образливі слова, дотримуйтеся правил професійної етики, ввічливо спілкуйтеся й будьте доброзичливі», – надав декілька порад Сергій.

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Анна Крат
Фотоальбом