У Запоріжжі відкрили перший спеціалізований майданчик для занять зі Street Workout

На Жданівському пляжі 9 серпня відкрили майданчик та змагання зі Street WokrOut. Юнаки й дівчата із Запоріжжя та сусідніх міст змогли помірятися силою на нових знаряддях.

На відкритті майданчика були присутні як спортсмени з різних областей, так і політики, серед який був екс-мер міста Євген Карташов. Колишній керманич Запоріжжя наголосив на необхідності цінувати працю інших людей, адже хлопці самотужки встановлювали конструкції.

Спеціально для змагань зі Street Workout запросили талановитих спортсменів із різних куточків України. Серед них і 13-річна дівчина Дар’я Чепига, яка є членом збірної України зі Street Workout та  найсильнішою дівчинкою у світі серед вуличних спортсменів-аматорів.

На змаганнях представили підтягування на одній руці, підтягування на брусах (із додатковою вагою 48 кг),  підтягування на турніку (з додатковою вагою 32 кг), вправи «залізна людина», «останній герой», Workout Girl (присідання з вагою) та силовий фрістайл.

Нагадаємо, Street WorkOut – один із видів масових фізкультурних занять, що включає в себе виконання різних вправ на вуличних спортмайданчиках, а саме: на турніках, брусах, шведських стінках, горизонтальних сходах та інших конструкціях, або взагалі без їх використання (на землі).

Матеріал взято із старої версії сайту «Пороги».
Автор : Дар’я Свіцельська
Фотоальбом